QRM productieplanning software

 

De software oplossing voor QRM bedrijven...

,,Wij hadden PROPOS software jaren eerder moeten hebben!"
Ton Vergunst, ESD Systeemwanden B.V.

PROPOS software is hèt softwaresysteem voor uw bedrijf als u overweegt Quick Response Manufacturing (QRM) te gaan invoeren. PROPOS software ondersteunt en vergemakkelijkt uw QRM implementatie.

PROPOS software zorgt voor de QRM productieplanning van uw productieorders, ondersteunt het celdenken, helpt u te managen op uitzonderingen, bewaakt levertijden, ondersteunt uw productie-personeel, genereert MCT maps en ondersteunt POLCA.

Kortom, wilt u uw levertijden verkorten en uw productiekosten verlagen en gebruikt u daarvoor de hulpmiddelen van Quick Response Manufacturing, dan nodigen wij u uit om PROPOS software te komen bekijken in onze fabriek waar succesvol QRM is geïmplementeerd. Uiteraard komen wij ook graag bij u om u meer informatie of een presentatie te geven.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op! Vul hiernaast uw gegevens in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Met zeer gebruikersvriendelijke QRM-celschermen helpt PROPOS uw medewerkers zodat zij altijd aan de juiste productieorder werken. Daardoor zijn de productie orders op tijd bij uw klant.

PROPOS geeft u inzicht in de QRM planning. Het verzamelt een schat aan informatie zodat u altijd inzicht heeft in de situatie op de werkvloer. Real time en ook voor de komende weken. De doorlooptijdinformatie die PROPOS verzamelt en toont kunt u gebruiken voor het verder verbeteren van uw QRM implementatie (bijvoorbeeld MCT maps).


 
 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 


Niet alleen software ...

Wij hebben niet alleen kennis van software maar ook van de praktijk van QRM en productieplanning. PROPOS software wordt namelijk ontwikkeld in een productiebedrijf. Dat geeft u de zekerheid van een succesvolle implementatie!

Direct contact met ons?

Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Bedrijfsnaam:
E-mail:
Vraag:
 

 

 
 
 
(c) 2012  PROPOS software   |   PROPOS software   |   Voltastraat 84   |   7006 RW   |   Doetinchem   |   (+31) (0) 850 479 865   |   info@propos-software.nl